• 27140070
  • ditte@bodyconnect.dk

Behandlingen

Body SDS er et effektivt behandlingssystem, der sætter fokus på kroppen ved hjælp af ledbevægelser og åndedrætsteknikker. De særlige massageteknikker sætter hele kroppen i bevægelse samtidig med, at et område behandles. På den måde påvirkes organer samt lymfe- og hormonsystemerne til også at arbejde med og sætte gang i kroppens naturlige vedligeholdelses- og genopbygningsprocesser.

Hvordan er Body SDS anderledes end massage?

Body SDS fokuserer på hele din krop og ikke kun dine muskler. Dit nervesystem, dit lymfesystem, dit hormonsystem og dine organer inddrages i behandlingen, og du vil opleve, at jeg også “uddanner” dig i teknikkerne, så du selv kan arbejde videre derhjemme.

Jeg vil også inddrage dig i behandlingen, så du bliver opmærksom på dine kropsreaktioner og hvad de betyder for din hverdag.

Sammenhæng mellem hoved og krop

Body SDS kan alene være fokuseret på et fysisk problem, men Body SDS er et system, der i sit udgangspunkt arbejder med hele dig – altså også din mentale side. Jeg arbejder målrettet på at skabe kontakt mellem hoved og krop, så du bliver opmærksom på dine kropssignaler, og hvis du ønsker det, kan vi gå skridtet videre og også arbejde med din personlige udvikling.

Hvad sker der rent praktisk

Selve behandlingen varer op til 60 minutter og forløber ofte i 3 faser:

Vi starter med en snak, hvor vi afstemmer forventninger.

Derefter behandler jeg dig på briksen. I behandlingen tager jeg udgangspunkt i det belastede område af kroppen, men formålet med behandlingen er at finde årsager og sammenhænge til problemet, og derfor undersøges hele kroppen. For den bedste behandling anbefales det, at du kun har undertøj på, men har du det bedre med at have mere tøj på, så kan det også lade sig gøre.

Til sidst afslutter vi med en kort opsummerende samtale om behandlingens forløb og evt. vejledning om træningsøvelser